search

Revital spray 200ml

39,68 lei

Spray cu efect protector și revitalizant pentru piele

Cantitate
In stoc

  Livrare gratuita si rapida

Livram rapid comenzile inregistrate. Comenzile peste 100 lei beneficiaza de livrare gratuita.

  Serviciu clienti 24/7

Ai intrebari? Scrie solicitarile tale intr-un mesaj scris sau, mai bine, suna-ne imediat.

  Drept de retur

Posibilitate de retur a produselor in 14 zile de la primirea comenzii dumneavoastra.

Oxid de zinc, Extract de mușețel, Extract de dafin, Clorofilă, Pudră de orez,  Talc, Trigliceride caprice/capriliceLanolină anhidră, Parafină,   Bisabolol,  glicerină.

Proprietăți

Oxidul de zinc are acțiune astringentă, protectoare și calmantă în diverse afecțiuni ale pielii: eczeme, eriteme, dermatite, arsuri. Este un antibacterian natural și are proprietati antiinflamatorii excepționale care sunt de un real ajutor atunci când este aplicat pe răni.

Clorofila are efect antiinflamator și antibacterian. Totodată, regenerează celulele şi contribuie la relaxarea cutanată.

Ca un bun umectant, glicerina acționează eficient pentru a hidrata pielea prin menținerea apei in stratul exterior al pielii. De asemenea, ea absoarbe apa din straturile profunde ale pielii și o aduce în straturile superficiale.

Foarte concentrat și bogat în principii active, extractul de mușețel este folosit pentru îngrijirea pielii deteriorate, afectată de eczeme, iritații sau răni, fiind un recunoscut agent cicatrizant, antiinflamator și antialergic.

Bisabololul este un ingredient recunoscut pentru virtuțile sale multiple de reparare și calmare a pielii, fiind utilizat cu succes în îngrijirea pielii sensibile, fragile, iritată sau afectată de răni.

Mod de utilizare:

Pulverizati solutia pe pielea animalului, de la o distanta de 10-20 cm. Ulterior, pentru o mai buna absorbtie, masati pielea pe care ati aplicat Revital spray.

A se agita foarte bine flaconul inainte de utilizare, pana cand veti auzi sunetul de miscare al bilei din interiorul flaconului.

Mod de prezentare: flacon 200 ml

 

 

 

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.