Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie “Termenii si conditiile” noastre. Prin accesarea website-ului nostru, utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea website-ului presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor SC. Montero Vet S.R.L. inseamna acceptarea in mod implicit a modificarilor aduse prezentului document.

 

elemente definitorii

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala MONTERO VET SRL, avand sediul social in Strada Celofibrei nr 25-27; Localitatea Bragadiru, Ilfov, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/2931/2019, Cod Fiscal RO11797817.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.  

 Contul si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Pentru a putea cumpara de pe Montero Vet.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. Puteti in orice moment sa va editati detaliile din contul dumneavoastra sau sa renuntati la cont, daca doriti acest lucru. In momentul in care va creati un cont, inseamna ca sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre dumneavoastra, asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator. In cazul in care constatam ca ati incalcat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a va oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dvs. prealabil. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MONTERO VET S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. In acest sens, informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului. S.C. MONTERO VET S.R.L. are nr. de operator de date personale 27767. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Celofibrei nr 25-27; Localitatea Bragadiru, Ilfov (in atentia Dlui/Dnei Director de Vanzari). Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Atunci cand un produs nu mai este pe stoc

In cazul in care produsul pe care vreti sa-l comandati nu este pe stoc, veti fi contactat pentru a vi se comunica data la care produsul va poate fi livrat.

Alte considerente

S.C. Montero Vet S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor dumneavoastra sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel, desi se va stradui sa faca acest lucru. Fara nici o notificare prealabila, se poate sterge sau adauga orice informatie pe site si se poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa.
Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi incluse in pretul final si vor fi regasite in separat pe factura fiscala.
Factura fiscala se emite conform legislatiei romane si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Conform legislatiei in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. MONTERO VET S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti cu buna credinta. Aceasta inseamna ca S.C. MONTERO VET S.R.L. se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
S.C. MONTERO VET S.R.L. va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment.
S.C. MONTERO VET S.R.L foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Termene penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a comnezii, vanzatorul este obligat sa anunte cumpatatorul de termenul estimat si de finalizarea livrarii.
In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de factura sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comnezii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare

conditii de schimbare sau reurnare

Returnarea si inlocuirea produselor, sau plata contravalorii produselor, dupa caz, se face in urmatoarele cazuri: produsele prezinta deteriorari, produsele nu corespund cu comanda initiala.

Produsele pot fi returnate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora. Decizia de retur trebuie anuntata prin trimiterea unui e-mail la aderesa: office@monterovet.ro.

Conditiile pe care fiecare produs returnat trebuie sa la indeplineasca: sa nu fie deteriorat, sa nu fie desigilat, sa nu aiba eticheta ambalajului rupta.

Procedura de returnare

Produsele sunt pastrate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Returnarea produsului se face pe cheltuiala clientului.

Returnarea contravalorii produselor, dupa caz

Imediat ce primim si verificam coletul, vom demara procedura de restituire a contravalorii produselor.
Contravaloarea produselor se va returna prin serviciul online banking intr-un cont bancar indicat de client (IBAN) in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului returnat.
Dupa efectuarea platii clientul va primi o dovada prin e-mail.

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea S.C.MONTERO VET S.R.L. si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C.MONTERO VET S.R.L. este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website. S.C. MONTERO VET S.R.L. nu garanteaza ca website-ul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate de indata. S.C.MONTERO VET S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a website-ului, chiar daca S.C.MONTERO VET S.R.L. sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. MONTERO VET S.R.L. si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi dedus spre competenta solutionare instantelor judecatoresti romane, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
 
 

Folosim fisiere tip cookie pentru cea mai buna experienta. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.
Produs adaugat
Produsul se afla deja in favorite.

Cos de cumparaturi

închide