Montero Vet a inceput activitatea in 1999 cu un plan de distributie locala, un depozit si o farmacie veterinara in Bucuresti, ajungand in prezent unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse veterinare la nivel national.

In prezent, Montero Vet detine sase depozite ( Bucuresti, Brasov, Craiova, Timisoara. Iasi si Zalau), un numar de 50 de angajati, un parc auto cu 30 de masini si nu in ultimul rand un portofoliu de peste 1000 de clienti (clinici, cabinete, farmacii, pet shop-uri si ferme zootehnice).

Dezvoltarea rapida s-a datorat in principal feed back-ului primit de la acesti clienti, ei apreciind promptitudinea si seriozitatea de care am dat dovada. Incercam in fiecare zi sa ii ajutam. in special pe cei defavorizati de pozitie si infrastructura, sa le identificam problemele si sa le oferim solutii viabile pentru rezolvarea acestora.

Suntem o echipa tanara, unita, cu oameni ambitiosi, cu o dorinta de perfectionare continua si bucurosi ca am putut creste odata cu clientii nostri.